Få hjælp til asyl og asylsager

Hos Håkonsson Advokater har vi bred erfaring inden for udlændingeret, herunder i forbindelse med asylsager. Står du og mangler advokathjælp til asyl, eksempelvis hvis du har modtaget afslag på asyl, så kan vi hjælpe.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe og vejlede dig gennem sagen, og vi kender til alle de faktorer, som er vigtige at forholde sig til ved asylsager. Det betyder, at du med professionel og uvildig rådgivning kan få en retfærdig sag fra start til slut. 

Vi forstår samtidig, hvor vigtig en asylsag er for dig og dine pårørende. Vi behandler derfor altid sagen med respekt og forståelse for dig og din situation, som vi vil hjælpe dig bedst muligt igennem.

Advokathjælp ved ansøgning om asyl

Ønsker du, eller én du kender, at søge om asyl i Danmark, kan vi hjælpe med ansøgningsprocessen. Din sag vil blive behandlet af Flygtningenævnet, hvor vi tidligere har ført mange sager. Vi kender således til proceduren og kan tilrettelægge din sag bedst muligt. 

Vi klæder altid dig på, hvor du sættes ind i sagen og gennemgår dokumenter, mulige spørgsmål fra Flygtningenævnet og Udlændingestyrelsen osv. Så er du forberedt på, hvad der skal ske fra start til slut. 

Hjælp ved afslag om asyl

Har du allerede søgt om at få asyl i Danmark, men har du modtaget et afslag? Det kan være svært at overskue, hvorfor du har modtaget dit afslag – og lige så svært at overskue at søge igen. Her kan vi træde til og hjælpe dig godt på vej. 

Vi arbejder indgående med din asylsag, og kan hjælpe dig med at redegøre for sagens omfang og resultat. På den måde kan vi i fællesskab finde ud af, hvilke krav eller vilkår der er skyld i, at du ikke har fået asyl, som ønsket. 

Er sagen uretmæssigt behandlet, hjælper vi også gerne med at få omstødt asylsagen ud fra de nye oplysninger.

Gratis advokathjælp i Flygtningenævnet

Står du i den situation, at du har fået afslag på asyl i Danmark, eller du har fået inddraget din opholdstilladelse i landet efter asyl (LINK), kan du få gratis advokathjælp i forbindelse med sagen i Flygtningenævnet. Du skal blot opholde dig i Danmark, mens din sag/ansøgning bliver behandlet. Tag fat i os i dag, hvis du gerne vil høre mere om dine muligheder for advokathjælp.

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85