Advokathjælp ved familiesammenføring og ægtefællesammenføring

Det kan være nødvendigt at inddrage en advokat ved sager inden for familiesammenføring og ægtefællesammenføring, da reglerne og kravene er komplekse og i konstant forandring. Ansøgningsprocessen kan således være uoverskuelig for mange, hvor en advokat kan skabe overblik og sørge for, at proceduren sker på korrekt vis.

Hos Håkonsson Advokater arbejder vi målrettet for resultater inden for udlændingeret, og vi hjælper også gerne ved sager vedrørende familie- og ægtefællesammenføring. Vi står for alt det praktiske og administrative, herunder indhentning af dokumentation, materialer m.m.

Få hjælp til sager vedr. familiesammenføring

Med os som jeres advokat på sagen står vi desuden for al kommunikation med myndighederne, herunder Udlændingestyrelsen. På den måde slipper I for den løbende kommunikation og kan koncentrere jer om familiens situation. 

Står du eller én i din familie i den situation, at I har fået inddraget jeres opholdstilladelse efter familiesammenføring? I sådanne komplekse sager hjælper vi hos Håkonsson Advokater også gerne med at føre sagen. 

Juridisk hjælp ved skilsmisse

Det samme gælder ved sager, hvor I som sammenført familie står overfor en skilsmisse og potentielt derfor står til at miste opholdstilladelsen i landet. Her kan vi træde til som din eller din families advokat, hvor vi kan være med til at sikre, at I får den mest retfærdige proces og resultat.

Kontakt os for at høre mere, så kigger vi først på din sag og vurderer, om vi kan hjælpe dig videre med juridisk advokathjælp. Første samtale er altid gratis og uforpligtende, så begge parter kan finde ud af, om der er et match.

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85