Inddragelse af opholdstilladelse efter asyl og familiesammenføring

Står du i den situation, at du har fået inddraget din opholdstilladelse i Danmark enten efter asyl eller familie-/ægtefællesammenføring? 

Hos Håkonsson Advokater har vi ført flere sager om udvisning ved domstolene, og vi hjælper også gerne i sager vedrørende inddragelse af opholdstilladelser. Her kan det nemlig være en fordel at have en advokat med på sidelinjen, som er på din side – og som kender til de regler og betingelser, som spiller en afgørende rolle for netop dig.

Inddragelse af opholdstilladelse eller afvisning af forlængelse kan ske, hvis grundlaget for din eksisterende tilladelse ikke længere er vurderet gyldig. Det gælder særligt i asylsager og sager vedrørende familiesammenføring.

Inddragelse af opholdstilladelse efter asyl

Selvom du allerede har fået opholdstilladelse i Danmark tidligere som flygtning, kan du risikere at få inddraget denne opholdstilladelse, hvis grundlaget for opholdet ikke længere er gyldigt. 

Sker det, at din opholdstilladelse bliver inddraget, kan du altid kontakte en advokat, som kan hjælpe dig godt igennem sagen. Hos Håkonsson Advokater er vi eksperter på området, og vi kan hjælpe med det praktiske samt kommunikationen med Udlændingestyrelsen.

Inddragelse af opholdstilladelse familiesammenføring

Står du overfor en skilsmisse eller fraflytning fra din ægtefælle, og har du tidligere opnået opholdstilladelse på baggrund af familiesammenføring? Så kan du som konsekvens heraf risikere at miste din ret til opholdstilladelse. 

Første step i denne proces er, at du modtager et brev fra Udlændingestyrelsen om, at de overvejer at inddrage din opholdstilladelse. Sker dette, er det vigtigt, at du hurtigt reagerer og gerne rådfører dig hos en advokat, som kan hjælpe dig med de juridiske forhold. 

Der er ofte en del følelser og bekymringer involveret i disse sager, hvor man risikerer at blive separeret fra sin familie og omgangskreds. Vi hjælper dig bedst muligt igennem den svære proces – altid med fuld forståelse for din og din families situation.

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85