Visum – Få hjælp til ansøgningen

Ønsker du at opholde dig mere end 90 dage i Danmark, kræves det af dansk lovgivning, at du har et visum, medmindre du er EU/EØ, Schweizisk eller nordisk statsborger. Her gælder nemlig særlige regler, hvilket også gør sig gældende for borgere, som er omfattet asyllandegruppen, immigrationslandegruppen eller turistlandegruppen.

Ved borgere fra visumpligtige lande skal der søges om et visum, førend det er lovligt at opholde sig i Danmark i mere end 90 dage. Denne proces kan være lang og kompleks, da reglerne ofte ændrer sig og afhænger af, hvor i landet du kommer fra. 

Processen og ansøgningen afhænger desuden også af formålet med besøget, dvs. om du rejser til Danmark i forbindelse med privat-, forretnings- eller kulturbesøg. 

Sådan søger du om Visum i Danmark

Hos Håkonsson Advokater står vores advokater klar til at hjælpe dig med ansøgningen om visum. Vi kender til processen og kan hjælpe med alt fra teori til praksis, så du får udformet og indsendt en ansøgning på korrekt vis. 

Førend vi kan hjælpe dig, er der dog et par betingelser, som skal være opfyldte: 

  • Du skal have et gyldigt pas eller anden form for gyldig rejselegitimation.
  • Du skal have tilstrækkelige økonomiske midler (ca. 350 kr. pr. døgn).
  • Du skal have en gyldig rejsesygeforsikring.
  • Du må ikke være indberettet i Schengen Informationssystemet.
  • Du må ikke være udvist eller have et indrejseforbud i Danmark.
  • Du må ikke være omfattet af EU’s eller FN’s sanktionsliste.

Fair og faste priser på visumansøgninger

Opfylder du alle disse betingelser, er du berettiget til at søge om visum i Danmark. Vi vurderer dog altid den enkelte sag som det første, da der kan være specifikke betingelser, som gør sig gældende for netop dig. 

Du kan se vores priser på visumansøgninger her. Vi hjælper også gerne med juridisk rådgivning, hvis du allerede har søgt om visum, men har fået afslag.

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85