Job hos Håkonsson Advokater

Er du advokatfuldmægtig, advokat eller advokatsekretær, og søger du nye udfordringer i karrieren, så er vi altid på udkig efter nye kolleger hos Håkonsson Advokater.

Vi prioriterer, at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde hver dag. Det er ikke kun den faglige profil, der har betydning for os – men snarere, hvem du er som person, og hvad du kan bidrage med til teamet.

Vi holder hånden under hinanden

Selvom vi ofte sidder med store og komplekse sager, sørger vi altid for at understøtte hinandens opgaver og kompetencer. Vi er altid klar til at give en hjælpende hånd, og det er vigtigt, at en ny kollega har samme holdning og tilgang til fællesskabet.

Vi uddanner gerne selv vores medarbejdere, som vi helst ser arbejder hos os i en lang årrække. Vi ser det som en styrke at kunne fastholde vores fuldmægtige som advokater. Dette gør sig også gældende på sekretærsiden, hvor vi har elever, som vi gør vores bedste for, får en bred og grundig uddannelse inden for faget.

Send din ansøgning til os

Vi modtager altid gerne ansøgninger fra relevante kommende kolleger, herunder også gerne ansøgninger fra stud. Jur., som kunne tænke sig at arbejde med vores arbejdsområder, og som også gerne kunne forestille sig en karriere hos os efter studietiden.

Send din ansøgning på jh@h-adv.dk