Familieadvokat  
– eksperter i familieret 

Hos Håkonsson Advokater er vi eksperter i familieret, og vi varetager dine eller familiens interesser i retssager, hvor familien er i centrum for juridiske komplikationer. 

Det kan være, at du skal skilles fra din ægtefælle, søger en advokat med speciale i forældremyndighed, eller at dine børn er involverede i juridiske sagsbehandlinger, såsom tvangsfjernelse. 

Vi holder hovedet koldt på dine vegne

Uanset jeres udfordringer i familien, så er vores familieadvokater klar til at rådgive jer, holde hovedet koldt og gå forrest, når sagen eventuelt skal behandles ved Familieretshuset. Vi forholder os til alle de nødvendige juridiske aspekter af situationen og sørger for, at du hele tiden er ét skridt foran og forberedt på, hvad der kommer til at ske. 

Advokat med speciale i familieret 

Familieretlige sager har ofte meget følelsesmæssige karakter, hvorfor vi naturligvis altid udviser professionalisme og holder fokus på lige præcis det, der er vigtigt, så din position forbedres bedst muligt. 

Vi bistår også gerne som konfliktmægler mellem dig og familiemedlemmer, eksempelvis ved dødsbodeling, hvor vi altid vil sørge for, at dine interesser og rettigheder varetages. 

Hvad koster det at få lavet et testamente?

Se vores faste priser ved at klikke på knappen.

Se priser