Advokat med speciale i nabo- og boligret

Nabolivet er ikke altid fryd og gammen, og når man bor tæt op på andre mennesker, kan det skabe konflikter og uoverensstemmelser naboer imellem.

Ved situationer som disse, hvor der bliver draget tvivl om naboretten, kan det være en god idé at forhøre sig med en advokat, som kender til alle reglerne for naboret. Reglerne for både naboret og boligret kan nemlig være indviklede at sætte sig ind i, hvorfor du med fordel kan få en ekspert med på sidelinjen, som har bred erfaring inden for netop nabo- og boligret.

Den naboretlige tålegrænse

Ved naboret taler man om de regler, der gælder for, hvilke gener man som ejer eller bruger af fast ejendom må påføre eller skal tåle fra sin nabo.  

Der er her tale om uskrevne regler, som kan fortolkes forskelligt fra sag til sag, hvorfor hver en sag er unik. 

Med en advokat på din side sikrer du, at du har taget højde for alle forholdsreglerne og bedst muligt går derfra med det resultat, som du ønsker.

Hjælp til planlovgivning, ekspropriation og ejerforening

Som advokat med speciale i boligret kan vi desuden hjælpe dig i situationer, hvor der drages tvivl om forholdene for boligret. Det kan være, at der opstår konflikter eller uoverensstemmelser i ejerforeningen, eller at du er kommet i klemme i en ekspropriationssag.

Uanset din situation så kan vi hos Håkonsson Advokater hjælpe med boligretlige sager. Vi kender til alle kravene, reglerne og mulighederne forbundet med disse sager, hvorfor vi kan hjælpe dig godt og trygt igennem.

Har du brug for rådgivning eller advokathjælp i forbindelse med nabo- eller boligret? Tag fat i os, så tager vi en uforpligtende dialog om din situation.