Advokat med speciale i udlændingeret

Hos Håkonsson Advokater tager vi gerne imod sager inden for udlændingeret, hvor vi kan bistå med juridisk rådgivning og advokathjælp. Vores specialister er altid opdaterede på området, og de kender til de komplekse og følelsesmæssige problemstillinger, som sagsområdet kan føre med sig. 

Står du med en sag inden for udlændingeret, som du ønsker advokathjælp til, er du velkommen til at kontakte til os. Vi tager altid gerne en uforpligtende og gratis dialog om din sag og situation, så vi kan vurdere, om vi er de rette til at hjælpe dig bedst muligt videre.

Eksperter på din side af sagen

Med os som advokat på sidelinjen får du en rådgiver og sparringspartner, som er 100 % på din side. Det betyder, at du får lige præcis den juridiske rådgivning, som du er berettiget til og dermed det bedst mulige resultat. 

Vores anbefalinger og rådgivning er altid baseret på nuværende lovgivning inden for dansk udlændingeret. Reglerne og kravene ændrer sig ofte, hvorfor det kræver, at man holder tungen lige i munden for at følge med. Som din advokat sørger vi for at holde dig opdateret, og vi håndterer sagen fra start til slut, således at afgørelsen sker på korrekt og retmæssig vis.

Lad os vurdere din sag – første samtale er gratis

Har du brug for en dygtig og erfaren advokat med speciale i udlændingeret, tag da fat i os. Vi bistår gerne ved sager inden for udlændingeret, uanset om der er tale om asylsager, familiesammenføring, ansøgning om Dansk Statsborgerskab, arbejdstilladelse, visum eller lignende. 

Se priser