Professionel rådgivning ved økonomiske straffesager 

Ved økonomiske straffesager er det vigtigt, at man opsøger professionel og kompetent rådgivning, da der i løbet af forløbet skal træffes en række vigtige beslutninger, som kan få store konsekvenser for dig og sagens samlede udfald. 

Der er desuden ofte lang behandlingstid i sager om økonomisk kriminalitet på flere måneder eller år, hvorfor det er vigtigt at holde hovedet koldt undervejs og ikke miste fokus. Her kan vi som din advokat hjælpe dig, så du bevarer engagementet og undervejs træffer de rette beslutninger for din fremtid. 

Økonomiske kriminalitet omfatter bl.a.:

  • Skatte- og momssvig
  • Afgiftssvig
  • Bedrageri
  • Skyldnersvig
  • Kursmanipulation
  • Insiderhandel.

Erfaren og kompetent advokathjælp 

Rigtig mange sager vedrørende økonomisk kriminalitet ender ofte med enten frifindelse eller påtaleopgivelse. Er dette tilfældet hjælper vi også dig med den efterfølgende erstatning, som du har krav på. 

Er du sigtet i en sag for økonomisk kriminalitet, er det afgørende for sagens udfald, at du har en erfaren og kompetent forsvarsadvokat med dig. Hos Håkonsson Advokater er vi altid tilgængelige for dig og løser opgaven med professionalisme og forståelse for din situation. 

Tag fat i os, hvis vi skal tage en uforpligtende dialog om netop din situation. 


Du kan også finde information om:

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85