Juridisk rådgivning ved retssager og søgsmål

Konflikter er sommetider en uundgåelig konsekvens af samfundets dynamik, og det kan resultere i retssager og søgsmål, førend der findes en løsning på konflikten. 

Hos Håkonsson Advokater er vi eksperter i retssager og søgsmål, af både større og mindre karakter, og vi kender til de processer og procedurer, som kan forekomme, når man ønsker at føre sager for landets højeste domstol. 

Står du med en retssag, kan det være i din bedste interesse at kontakte en advokat, førend sagen går i gang. Retssager kan ofte være komplicerede og langvarige, hvorfor juridisk rådgivning og assistance fra en advokat kan hjælpe med at holde overblikket og sørge for, at der er taget højde for alle relevante forhold og regler. 

Advokathjælp ved retssager – store som små

Med vores erfaring og juridiske rådgivning kan du komme godt fra start – både under selve konflikten, men også under hele sagens udvikling. Vi har det store overblik over dine muligheder, men kender også til konsekvenserne, som sagen kan medføre. 

Skal vi repræsentere dig eller din virksomhed under en retssag eller et søgsmål, så tag fat i os i dag for en uforpligtende dialog. Vi håndterer både mindre civile retssager og søgsmål samt større erhvervsretlige sager.


Du kan også finde information om:

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85