Ekspropriation

Ekspropriation er, når offentlige myndigheder eksproprierer private ejendomme for at realisere offentlige projekter. Med en sådan beslutning, hvor myndighederne griber ind i den private ejendomsret, kan der være mange følelser involveret, men også økonomiske konsekvenser for dig som ejer af ejendommen. 

Er du berørt af en ekspropriationssag – enten hvis du er borgeren, hvis ejendom skal eksproprieres, eller hvis du ejer en naboejendom, som bliver berørt af ekspropriationen – så kan du tage fat i en advokat, som kan hjælpe dig og sikre, at ekspropriationen sker på et lovligt og korrekt grundlag. 

Erstatning ved ekspropriation

Som din advokat vil vi udelukkende have din interesse i sagen, og vi vil sørge for, at du står bedst muligt, hvis ekspropriationen bliver en realitet. 

Vi sikrer desuden, at du får den erstatning, som du har krav på i forbindelse med ekspropriationen, og vi hjælper også gerne med den juridiske behandling og de spørgsmål, der måtte opstå. 

Kontakt os i dag for at få indsigt i, hvordan vores advokater kan hjælpe dig, hvis kommunen har besluttet at ekspropriere din ejendom. 


Du kan også finde information om:

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85