Erstatning efter piskesmæld 

Ligesom andre personskader ved trafikuheld kan du også ved piskesmæld, der opstår efter et færdselsuheld, modtage erstatning for de smerter og varige mén, du fremover må leve med i din hverdag. 

Ved piskesmæld kan der være tale om kroniske helbredsgener, hvor de normale symptomer ofte er nakkegener, hovedpine eller smerter i skulderregionen. Derudover kan der følge flere mentale udfordringer og symptomer, såsom hukommelsestab, koncentrationsproblemer samt andre kognitive defekter. 

Efter et piskesmæld er det vigtigt, at du opsøger lægehjælp og får skaden og méngraden registreret på hospitalet eller hos egen læge. Samtidig bør du søge kiropraktisk eller lægelig vejledning og behandling hurtigst muligt efter en piskesmældsulykke. 

Her på siden kan du læse om:

Advokater med speciale i erstatningsret

Det kan i forbindelse med et piskesmæld være svært at påvise sine smerter og årsagen hertil. Men du er berettiget til erstatning efter piskesmæld og bør derfor søge hjælp hos en advokat, som har erfaring med netop piskesmæld og trafikskader. 

En advokat, der forstår sig på erstatningsret, kan sørge for, at du går ind i sagen med piskesmæld erstatning med den rette dokumentation. Dokumentation, der i sidste ende, kan være afgørende for resultatet af erstatningssagen og det beløb, du ender ud med i kompensation. 

Få hjælp til erstatning for piskesmældsskader 

Hos Håkonssons Advokater har vi bred erfaring inden for erstatningsret og relaterede områder, herunder piskesmæld og andre trafikskader. 

Har du været ude for et piskesmældstraume, kontakt os da gerne for rådgivning i alle forhold relateret til piskesmældet eller trafikulykken. Vi har møderet for såvel byret, landsret og højesteret og dermed mulighed for at følge din sag hele vejen.

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85