Private forsikringer

Hvis du påfører dig en skade i forbindelse med eksempelvis en trafikulykke, en forbrydelse eller en operation, er det afgørende for sagen, at du først og fremmest finder ud af, hvordan det står til med dine private forsikringer. 

Du bør derfor undersøge, hvilke forsikringsdækninger du har, hvorefter du bør anmelde skaden til det pågældende forsikringsselskab. 

Dine private forsikringer kan være: 

  • Ulykkesforsikring
  • Arbejdsudygtighedsforsikringer
  • Sygeforsikringer. 

Udover disse kan du være omfattet af andre private forsikringer via din fagforening, via pensionsselskaber eller via bank. Du bør derfor også undersøge, om dette er gældende for dig, da du således kan øge dine chancer for at modtage erstatning via dine private forsikringer. 

Lad os føre dialogen med forsikringsselskabet

Er du i tvivl om, hvordan du er forsikret, og hvilke forsikringer der kan hjælpe dig i din situation, så kan du tage fat i os for juridisk vejledning. En advokat til forsikringssager kan være nyttig, særligt hvis der opstår uenigheder mellem dine forsikringsselskaber.

Vi kan hjælpe med at kaste lys over hele situationen, og vi fører også gerne dialogen med forsikringsselskabet og sørger for at indsamle den rette dokumentation og bevisførelse.  

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85