Advokat med speciale i erstatningsret

Hos Håkonsson Advokater har vi mange års erfaring inden for erstatningsret, og vi kender til de muligheder og udfordringer, som man ofte vil møde på vejen i en erstatningssag. 

Hvad end der er tale om erstatning efter arbejdsskade, patientskade, trafikskade, piskesmældsskade eller offererstatning, så kan vi hjælpe dig. 

Vi er med dig hele vejen

En erstatningssag kan være lang og kompliceret, men med de rette værktøjer og indsigt i processerne, er der god chance for, at du kan modtage den erstatning, som du har krav på. 

Erstatningssager ender dog ofte i retssager, og det betyder, at der vil være juridiske aspekter, som skal tages højde for, førend sagen kan blive afsluttet. Det er her, vi kommer ind i billedet, og bistår med advokathjælp i erstatningssager. 

Hos Håkonsson Advokater har vi desuden møderet for byret, landsret og højesteret. Det betyder, at vi kan følge din sag gennem alle sagens processer. Vi er med dig fra første skridt og kan støtte dig i alle de juridiske aspekter, men også følgekonsekvenserne, såsom problemstillinger i forbindelse med dine private forsikringer, kommunen eller myndighederne. 

Vi gennemgår din sag uforpligtende og gratis

Som din advokat vil vi være 100 % på din side, og vi har kun interesse for dig og din sag. Vi gennemgår dog altid gerne din sag uforpligtende og gratis, så du har indsigt i dine muligheder for at få erstatning. På den måde har vi alle fælles fodslag, hvis vi beslutter os for at gå videre med sagen. 

Kontakt os for at høre mere, eller læs om vores forskellige ydelser inden for erstatningsret: 

Hvad koster en advokat? Find vores priser her, eller kontakt os for et uforpligtende overslag.