Advokathjælp til fremtidsfuldmagter

Det er ikke nemt at spå om fremtiden, men du kan sikre dig selv med en fremtidsfuldmagt, så du har kontrol over, hvem der kan handle på dine vegne den dag, du ikke selv er i stand til det. 

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, som du giver til en eller flere personer, og som kan træde i kraft i fremtiden, hvis du bliver syg, mentalt eller fysisk. Det er altså en måde, hvorpå du kan sikre dine egne rettigheder i fremtiden, så du er sikker på, at de personer, som tager valg på vegne af dig, er nogle du selv har valgt. 

Sikr din fremtid med en fremtidsfuldmagt

Hos Håkonsson Advokater kan vi hjælpe dig med at udarbejde fremtidsfuldmagten, så du er sikret i fremtiden. Det er altså en investering, du gør i dig selv i dag, men som først træder i kraft i fremtiden, hvis det bliver relevant.

Der er tale om en 100 % frivillig fuldmagt, og det er op til dig, om du ønsker at benytte ordningen. Det kan dog være en fordel, hvis du gerne vil skabe klarhed om fuldmagtsforholdet og selv bestemme, hvem der skal repræsentere dig den dag, du potentielt ikke selv er i stand til det.

Der er et par faktorer, som du bør være opmærksom på, førend du opretter en fremtidsfuldmagt, herunder bl.a.:

  • Du skal være fyldt 18 år og i stand til at handle fornuftsmæssigt, førend du kan oprette en fremtidsfuldmagt.
  • De(n) fuldmægtige, du vælger skal repræsentere dig, skal være fyldt 18 år, når fremtidsfuldmagten træder i kraft.
  • Du kan vælge én eller flere fuldmægtige og kan her beslutte, om personerne skal være sideordnede eller subsidiære i forhold til hinanden. Tager du ikke stilling til dette, bliver de automatisk sideordnede.

Vi anbefaler desuden altid, at man overvejer nøje, hvem man vælger som sin fuldmægtige, da der kan være flere faktorer, som er vigtige at have in mente.

En advokat varetager dine interesser

Hos Håkonsson Advokater vil vi gerne hjælpe dig med at sikre dig selv og din fremtid gennem en fremtidsfuldmagt. Vi varetager udelukkende dine interesser i sagen og kan hjælpe med at kaste lys over dine muligheder, herunder også fordele og ulemper ved eksempelvis én eller flere fuldmægtige.

Vi hjælper desuden gerne med den praktiske del af oprettelsen og sørger for, at alt er klaret. Tag fat i os i dag, så kan vi tale om din situation. Første samtale er helt gratis og uforpligtende.

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85