Advokat ved ægteskab

Et ægteskab mellem to personer kan bringe flere juridiske aspekter og konsekvenser med sig, hvorfor det kan være en fordel af søge advokathjælp i forbindelse med ægteskab. 

De fleste tænker slet ikke på, hvad der skal ske i tilfælde af skilsmisse. Men dette bør man altid overveje, når man gifter sig, da der skal tages stilling til, hvad der skal ske med parrets fælles formue i tilfælde af skilsmisse. 

Hvad er formuefællesskab? 

Laver man ikke en særskilt aftale, vil der i forbindelse med et ægteskab være såkaldt formuefællesskab. Det betyder, at man som udgangspunkt skal give halvdelen af sin formue til sin partner i tilfælde af skilsmisse. Her kan desuden laves en ægtepagt om formuens håndtering i forbindelse med skilsmisse. 

Udgangspunktet er, at hver ægtefælle ved skilsmisse udtager egne pensionsordninger. Hvis man ønsker ligedeling af pensionsordninger i tilfælde af skilsmisse, skal det ligeledes aftales ved ægtepagt.

Har du brug for hjælp i forbindelse med ægteskab eller skilsmisse, tag da endelig fat i os. Vi udarbejder gerne både en ægtepagt eller et skilsmisseskøde i tilfælde af, at I går fra hinanden. Se vores faste priser her

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85