Advokat ved skilsmisse og bodeling

I forbindelse med en skilsmisse eller separation er det ofte uundgåeligt, at der opstår juridiske spørgsmål, som man skal tage stilling til. Rent praktisk er der eksempelvis en del betingelser, som skal være opfyldte, førend skilsmissen kan gennemføres af Familieretshuset. 

Det betyder, at de involverede parter eksempelvis skal være enige om, hvorvidt der skal betales ægtefællebidrag, hvem der skal blive boende i nuværende bolig, enighed om ægtepagt mv. 

Denne proces og overensstemmelse er ikke altid ligetil, og det kan derfor være en god idé at opsøge rådgivning og støtte hos en skilsmisseadvokat, som vil være på din side under hele sagen. 

Hos Håkonsson Advokater har vi arbejdet med skilsmissesager i flere år, og vi kender til de både personlige og juridiske udfordringer, der kan opstå som følge af et ægteskabsbrud. 

Familiehandler

Skilsmisseskøde 4.500,-
Handel mellem ugifte samlevende 6.250,-

Kontakt os

Her på siden kan du læse om:

Bodeling ved skilsmisse

En klassisk udfordring, som de fleste skilsmissepar oplever, er bodeling af hjemmet og aktiver. Her skal man som minimum tage stilling til, om der skal gives ægtefællebidrag, samt hvem af partnerne der skal overtage et eventuelt lejemål.

Kan der ikke nås til enighed om dette, kan en advokat hjælpe jer frem til den mest optimale løsning. Det er her vores erfaring, at det mest acceptable forlig mellem parterne ofte opstår ved, at begge parter er repræsenteres af hver sin advokat. 

Se vores priser på skilsmisseskøde her

Sikr dig selv med neutral og professionel advokatbistand 

Advokaten står samtidig i en mere neutral position end dig, der kan være følelsesmæssig påvirket af hele skilsmissen og sagen. Det kan derfor være svært at overskue situationen, hvorved man ikke altid får tænkt alle scenarier og konsekvenser igennem, inden man tager en beslutning. 

Men beslutninger, der tages i forbindelse med skilsmissen, vil ofte påvirke dig mange år ud i fremtiden, hvorfor det er vigtigt, at der inddrages professionel og konkret skilsmisse rådgivning. 

Med en skilsmisse kan desuden følge flere komplikationer, der kan resultere i juridiske sager, herunder eksempelvis spørgsmål om forældremyndighed, børnebidrag, pension mv. 

Tag fat i os, hvis du søger en erfaren og dygtig skilsmisseadvokat i forbindelse med skilsmisse eller skilsmisserelaterede sager. Vi kan hjælpe dig godt og sikkert på vej, så du ikke kommer juridisk i klemme.   

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85