Advokathjælp ved tvangsfjernelser 

Ved tvangsfjernelsessager har du som forælder krav på og ret til juridisk støtte og hjælp via gratis advokatbistand. Det samme gælder for dine børn, hvis de er fyldt 12 år. 

Vi anbefaler derfor, at du allerede ved mistanke om tvangsfjernelse af dit barn eller dine børn opsøger en advokat, som kan være din højre hånd i løbet af sagen. Ved sager om tvangsfjernelse af børn er der nemlig ofte tale om komplicerede regler og processer, som man dog bør sætte sig ind i, hvis man står på den anden side som forælder. 

At få sit barn eller sine børn tvangsfjernet er en traumatiserende oplevelse for alle parter involveret, og det kan i situationen være svært at overskue konsekvenserne og sagens alvor. Med hjælp fra advokater, der kender til og har erfaring med sager om tvangsfjernelse af børn, kan du sænke skuldrene en smule og lade andre tage sig af de juridiske aspekter af sagen.

Det samme gælder, hvis der er tale om en frivillig anbringelse af dine børn, hvor professionel advokathjælp kan lette processen for dig. 

Her på siden kan du læse om:

Din advokat med speciale i tvangsfjernelse

Hos Håkonsson Advokater hjælper vi gerne i sager om tvangsfjernelser, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi kan hjælpe dig med at få aktindsigt i sagen og gennemskue kommunens dokumentation og argumenter, som ligger til grund for tvangsfjernelsen. 

Er du utilfreds med beslutningen om tvangsfjernelse, hjælper vi også gerne med at klage over kommunens afgørelse. 

Vi har altid dine og dit barns interesser for øje, hvorfor du kan regne med, at vi vil gøre vores bedste for, at du og dit barn ikke bliver uretmæssigt behandlet, men får en fair og ordentlig proces. Samtidig sikrer vi, at dine rettigheder opretholdes, såsom kravet om samvær med dit barn. 

Lad os tage en fortrolig og uforpligtende dialog 

Står du allerede midt i en tvangsfjernelsessag, eller har du mistanke om, at kommunen arbejder på at fjerne dine børn, så tvivl ikke med at tage fat i os.

Vi starter gerne med en fortrolig, uforpligtende dialog, hvor vi kan gennemgå dine muligheder i sagen og undersøge, om der eventuelt forekommer fejl og mangler i kommunens dokumentation. 

Har du brug for hjælp?

Første henvendelse er gratis

Vi svarer som regel inden for 48 timer. Ved akut brug for hjælp bedes du ringe på 20 45 55 85